AYNI TEPKİYİ VERİRİM”

1.10.2014 12:15:41

Geçtiğimiz günlerde protokol uygulamasına tepki göstermesiyle gündeme gelen AK Parti İl Başkanı Özden, Tv1'de önemli açıklamaların altına imza attı.

 Geçtiğimiz günlerde protokol uygulamasına tepki göstermesiyle gündeme gelen AK Parti İl Başkanı Özden, Tv1’de önemli açıklamaların altına imza attı.

 

    AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden,  kongre sürecini değerlendirdi ve “Hiçbir seçimde iki liste yarışmayacak. Tek listeyle seçime gideceğiz” dedi.

 TV1de yayınlanan  1 Gün Programı’nda nda  Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur’un sorularını yanıtlayan Özden,  önümüzdeki günlerdesırası ile  ilçe kongrelerinin yapılacağını söyledi. Kongrelere tek liste ile gidileceğine vurgu yapan AK Parti İl Başkanı Özden” Genel Merkezin tek liste konusunda  net tavrı var. Hiçbir yerde iki liste olmayacak Çift liste olan yerlerde  genel merkez tasarruf kullanacak ve atama yapacak” ifadesini kullandı. 

  İl kongresinin de en geç şubat ayı içerisinde tamamlanacağını söyleyen Hüseyin Cahit Özden,  kendisine genel merkez “aday ol” derse kesinlikle farklı bir tavır sergilemeyeceğini bildirdi.  “Genel Merkez seninle yola devam etmek istiyoruz” böyşle bir görevden kaçma gibi lüksü olmadığının altını çizdi. “Kongrede karşınıza aday çıkar mı” sorusuna  cevap veren Özden,”B öyle bir  durum olamaz. Genel Merkez kimi işaret ederse  o başkan olur” ifadesini kullandı.

  “BEN İL BAŞKANIYIM”

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programdan uygulanan protokol nedeniyle  ayrılmasını da değerlendiren Özden, “ Ben Ak Parti Kayseri İl Başkanıyım…  Partimi en iyi şekilde temsil etmek görevi benim üzerimde. Şahsıma, adıma bir şey istemiyorum. AK Parti nasıl temsil edilirse bende öyle davrandım.  Bundan sonra da aynı tepkimi gösterim.  Kendim için bir şey istemiyorum ama AK Partinin saygınlığının kaybolmasına da asla izin vermem” görüşünü savundu. (Durdu Aslantaş)